Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

Bocs Kropacsek, itt válaszolok:)

Kropacsek idézet:
    ''Nekem is TCM 2005 van, remélem az FM 2006 legalább lessz olyan.

OFF
    TCM 2005
    Nos, akkor:
    a csapatom a Paston Strokers, anglia, megyei 2. (Paston egy angliai kistelepüléske)
    A csapat level összpontja 20-volt induláskor, a legjobb emberem 2.0, de az átlag nagyon 1.5, vagy alatta
    2006. januárjában járok, sikerült feltornásznom a csapatomat 30-32 level pontra 33-35 éves játékosokkal , akiket ingyen igazoltam. A fiatalok általában 1.2-1.7-es szinttel bírnak.
    A csapat felállása: 5-2-1-2 általában.
    Most próbálok feljutni a megyei 1-be, 19 meccs után 6 ponttal vezetek a 2. helyezet előtt!

A problémám mindig a Fitness: a 31% sokmindenkinél megtalálható, de az Energia szint senkinek sincs 70% alatt.''

Jól nyomod te is... szerintem is bénga klubokkal érdekesebb;]!

A Fitness-el meg nem nagyon tudsz gondolom mit kezdeni, mert kevés tréning van engedélyezve, gondolom. Heti 2-3 alkalom csak 30-32-re elég... az Energy-vel viszont nagyon vigyázz, ha 80 alatt strapálod őket, akkor a Fitness nem nő, sőt... csökken... és elég gyorsan... Max. a fiatalok bírják.
    Én is be szoktam vásárolni az öregeket:D! A gáz mindig a következő év(ek)ben van, mikor elhalnak. Van kihagyhatatlan vétel, az tuti, de érdemes nevelni a játékosokat...

Pro:
    1. beszokik a csapatba, nincs gondod a Teamworkkel, ami igen fontos
    2. nem hal el
    3. jó pénzeket lehet keresni velük, ha találsz egy jó Talentet
    4. nincs ''Foes'' probléma, ami baromi idegesítő tud lenni
    Kontra:
    1. tökölni kell velük
    (2. tökölsz velük, de ők egyszer csak úgy érzik, egy másik csapattal jobb lenne nekik)

TCM2005 rulez!

Az én csapatom a semmiből lett, Somsály. Falu, szal nemtommeddig lehet még játékosokat venni... pénzhatáron vagyok... na majd a köv divízióban. Nagyon remélem, hogy feljutunk, de olyan két csapat bukott le hozzánk, hogy ajajj. Most 40 fölött van a csapat pontszáma, de a menedzser skill pontjaim nem nőnek:(((. Spec nem értem, mert egy másik negyedik szintű manágerem már tudott pontokat osztani a fő skillekre.
    Szal csak gólaránnyal vezetjük a mezőnyt, éppen kétszer kikaptam:((.

Új hozzászólás Aktív témák