- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesgyo2
újonc
-
mesgyo2
újonc
Ez a mozgások folytonosságát növeli, hogy kevésbé legyen akadozó a kép. Nem tudom, pontosan hogy működik, plusz képkockát, vagy plusz fekete képkockát tesz be a filmbe.
Emiatt folytonosabbnak tűnik a kép. Sok embert ez zavar, mert nem valósághű, sokan szeretik, vagy észre sem veszik.
Samsungnál az Auto Motion Plus, LG-nél a TruMotion szoftveres okoskodás felelős ezért. Valahol azt írják, hogy az európai TCL-ekben ilyen motion beálltás nincs is, így viszont a juddert sem biztos, hogy kiszűri.Ez a videó tökéletes példa rá: [link]
Egyébként a Mission Impossible 6 jó példa filmnek, nagyon sok a gyors kameramozgás. -
mesgyo2
újonc
Sziasztok!
Én is egy TCL 55DP660 TV-t szeretnék venni. Eddig Samsung UE55NU7100-t néztem, de abban nincs Bluetooth és nem judder free. Sajnos elég kritikus vagyok a nagy képernyős tv-kkel kapcsolatban mozgás terén, és elvileg a samsung nem tudja jól kezelni a 24p- filmeket.
Amerikai oldalon azt olvastam, hogy a TCL-ek a Natural Cinema mode-dal az Advanced Picture Settings menüben ezt meg tudják oldani szappanopera effektus nélkül. Akinek van már ilyen tv-je, tudna erről valamilyen felvilágostást adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest