- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhorvath97
friss újonc
válasz
Vhiktor #24318 üzenetére
Most nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Köszönöm a tanácsot, meglátjuk lesz-e javulás...
Kiállított (utolsó) darab volt a boltban, nyilván gondolom az se feltétlenül tett jót neki. Azért mertem megvásárolni, mert a boltvezető elmondása szerint pár napja volt még csak kirakva. -
dhorvath97
friss újonc
Sziasztok!
Segítségeteket, illetve tanácsot szeretnék kérni. 2023.12.18.-án vásároltam az Euronicsban egy 55C735-ös készüléket. Január elején elkezdte produkálni azt a hibajelenséget, hogy függetlenül streaming/kábel tv/konzol tartalomtól bizonyos időközönként újraindul (fekete kép - piros TCL logó - Google tv logó animáció - kezdőképernyő). Eleinte ritkán produkálta az előbb említett hibajelenséget, de az elmúlt napokban egy 2-3 órás bekapcsolás alkalmával többször is. Rohadt idegesítő, függetlenül attól, hogy teljes mértékben elégedett voltam eddig a készülékkel. Próbáltam utánakeresni a hibajelenségre az interneten, de nem találtam választ. Feltételezem ez inkább hardveres jellegű probléma... Holnapi napon tervezem érvényesíteni a bolti garanciát, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg belefutottatok-e már hasonlóba.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest