Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChillDown
üzenetére
Szóval DLNA lejátszás a telekomos TCL tévén:
Home -> TV -> Adathordozó menük kiválasztása:

A hálózaton elérhető eszközök és csatlakoztathatóság megjelenik:

Ezután a szokásos dlna könyvtárszerkezet elérhető (recently added, all videos stb. ):

A TV már nem nálam van hanem a kollégám anyukájánál, így nem volt Plex, egy Sony mobiltelefonra telepítettem egy DLNA server appot, wifin érték el egymást.
-
interstate76
addikt
válasz
ChillDown
üzenetére
Vettem én is a Telekomtól egy 50DP600-ast, és bár rá van kötve egy mini PC, amivel elérem a Plex szerveren megosztott dolgaimat, azért érdekelne, hogy lehet elérni a TV-ről a szervert, külső vas használata nélkül. Nem találok DLNA-menüpontot és olyan applikációt sem, ami erre lehetne használni.
Árukeresőn azt írják az egyik véleményben, hogy "a bemenetek között kell kiválasztani a media lejátszót( pendrive piktogram)", de arra nekem csak annyit ír, hogy nincs csatlakoztatva semmi. Pedig net van a TV-n, és természetesen a szerver is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor