Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz B.Gábor 76 #41668 üzenetére

Én is azt javaslom, hogy rendeld online, és élj a 14 napos elállással, ha valami gond van. Az a baj még az sem jelent semmit, hogy a boltban lévő darab frankó, mert érkezhet hibás panel is. Vagy éppen jelentősebb a DSE. Ebben lehet azért szórás LCD -nél.

De alapvetően a C6K már jó választás, minden más csak akkor derül ki, ha megérkezik a TV.

• pozsgai

csendes tag

válasz B.Gábor 76 #41668 üzenetére

Én kifogtam egy Hisense 55U8Q-t, ami a bal alsó sarkában bevilágított valahogy, ha feltte világosabb képrészlet volt. Illetve filmeknél a fekete sávok alul-felül totál egyenetlenek voltak, az Euronicsben 3 napon belül minden gond nélkül visszavették szerencsére, pedig kb csak képen tudtam megmutatni az eladóknak mi a gondom, mert sötét szobában látszott igazán, és végül annak az árát levásárolva hoztam egy C7K-t helyette, mert U8Q több nem volt, és hiába rosszabb kicsit papíron a TCL, élőben egyáltalán nem tűnt/tűnik annak, sőt, így, hogy ezen nincs semmi kijelző hiba, nyilván sokkal jobb élmény.

Amúgy ha biztosra akarsz menni, rendelj online, ott van 14 (sok helyen akár 30) napos elállás, különösebb indok sem kell, ha valami miatt nem tetszik, vissza tudod küldeni/vinni. Vedd át boltban, ott meg is tudod nézni egyben van-e, egy Euronics/MediaMarkt valószínű kipróbálni is engedi ott (legalább bekapcsolni), akkor tuti nem kell a barbár szállítócégekkel sem hadakozni. Macerás, meg lehet áll benne pár napig a pénzed ha nem jön be, de ha kifogsz egy rosszabb panelt, legalább nem leszel meglőve vele.

Egyébként az U8Q-nál olvasgattam sok-sok fórumot, és több ember panaszkodott hasonló problémára, mint ami nekem volt. Utána rákerestem konkrétan C7K-nál is hasonló hibákra, és számottevően kevesebb jött szembe.

Fekete szinttel én teljesen elégedett vagyok bár ez ugye több zónás, mint amit te nézel, és azt tudni kell, hogy nem lesz tökéletes, mint az OLED (az ára sem annyi), csak nagyon jó, de a sima LED-eknél meg sokkkkkal jobb. Sokat számít az is, hogy milyen világos helyen nézed, neked milyen beállítások tetszenek, mert nekem pl sötét szobában a csúcsfényerő sokkal jobban bejön "szabvány" beállításon, mint a sok helyen ajánlott "magas dinamikus"-on, egyszerűen azzal szebbnek tűnnek a feketék, fényerő meg azon is van bőven (aztán ez lehet csak az én hülyeségem).

Új hozzászólás Aktív témák