Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Hát ez az. Hogy láttam én is, bár én egy LG-t. Én nem bántom a TCL-t meg a miniLED tévéket. Nyilván vannak ilyen általános problémák, amik bosszantanak. Most pl a Welcome to Derry 2. részében vettem észre bizonyos mértékű villódzást (flickering) egyes jeleneteknél. Persze minden technológiának megvan a maga betegsége, biztos lesz az OLEDnek is... De, hogy az a kontraszt amit ott láttam meg azok a színek... Pfff...
A fényerő az nem akkora, aláírom, mivel nem QD-OLED volt, de még így is azt mondom, hogy nekem megérné és van redőny, nem baj ha nappal lejjebb kell engednem. Mondom ezt úgy, hogy tényleg baromi szép képet tud megjeleníteni a C805öm is. Csakhát az OLED az OLED. És így, hogy már elérhetőbb áron vannak, mint néhány pár évvel ezelőtt és a TCL már a C805-höz hasonló tudású tévéit drágábban adja valamivel, mint tavaly , vagy tavalyelőtt, azért elgondolkodtam azon, hogy akkor most melyik éri meg jobban nekem. Jelenleg már nincs akkora nagy kontraszt árban ahogy körülnéztem. Persze ez függ attól kinek milyen igényei vannak. Meg az sem mindegy mekkora átmérőjű készüléket akar venni. Nekem az 55 inch a reális felső határ a szobám mérete miatt. Nyilván nagyobb méretben már drágább minden
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó egy szinte új Hisense 55u7nq tv
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ez is baj
Vhiktor