Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Látom már be lett linkelve a megfelelő videó.
Mobilon én is látok valamennyi bandinget ugyanannál a jelenetnél, a TV meg gondolnám a maga “dinamikusabb” kijelzője miatt ezt felerősíti, de akkor úgy tűnik nálam valamiért valóban nem normális szintű a dolog.

Talán egybefügg a háttér hiba azzal, hogy a kalibrált beállításokat sem találom számomra megfelelőnek.
A kalibrált beállításokat már számtalanszor átnéztem, mint ahogy most az előbb is, természetesen az SDR mappa szerinti fotók alapján.Mindegy, emiatt szerintem még nem küldöm vissza 14 napon belül, mert talán legközelebb valami egyéb hibától szenvedő TV-t kapnék, ami jobban zavarna.
Mondjuk ez is zavar mostmár így, hogy szerintetek ez nagyon gáz, de max annyi reményem van, hogy majd valami újabb firmware hátha javítja.Szerk: Az a baj fogalmam sincs az alapból rajta lévő v412-vel milyen lehetett a jelenség, mert igazából csak akkor kezdtem ismerkedni a TV-vel, miután felpakoltam rá a v534-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest