Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
A C805 (és a többire, amire elérhető) letölthető, kalibrált értékei javítanak ezen, vagy totálisan rossz lesz az is új FW -nél? Mondjuk ha a Mozi mód butítva lett, akkor valószínű nem sokat segít.
Lesznek új, módosított, letölthető beállítások? Kiegészítve a Filmmaker -rel, vagy azt már csak egyénileg vállalod?
Szerk.:
Csak azért kérdezem, mert akkor valószínű minden érintett készüléken, ami megkapta az új FW -t, rosszak lesznek az értékek.De ugye kérdés, hogy a többi típusra mennyire lesz használható a C855 setting...
-
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Tehát akkor végülis ez a képmód a legszínhelyesebb az összes többi képmód közül, még ha nagyon távol is áll a valós színhelyességtől?
Egyébként annyi észrevétel vagy inkább jelezni valóm lenne, hogy én a frissítés után kb 3 nappal nyomtam egy FR-t itt többek javaslatára és volt pár diffi ezzel a képmóddal (is). Nem tudom te alapból így csináltad e. FR előtt, tehát simán csak a frissítés után felvoltak húzva a mozgás beállítások, az élesség és egyéb képjavító funkciók, a színmélység is magasabb volt stb. FR után ugyanezek ki voltak kapcsolva gyárilag, és a csúszkák is más értékeket mutattak utána a szín beállításokat tekintve. Nyilván az én szemem nem igazán veszi észre a különbséget, nem hozzáértő szemmel nézem mint pl te, de lehet, hogy a színek is megváltozhattak pluszban a FR után. Persze ha csináltál frissítés után FR-t akkor nem szóltam.

Ja és köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogwarts Legacy teszt
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Formula-1
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN70FAUXXN) 215CM 4K NEO QLED 120HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi