- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
nicu71 #36562 üzenetére
Nem ezeket, nekem alapból brutál mód mikro laggolt szinte minden tartalom, minden képmódban (kivétel a játék képmód) főleg a lassú mozgású dolgok, vagy ha az adott jelenetben esett az eső, cigaretta füst szállt, stb. A Kodi megoldás volt 3rd party streaming addonokkal, de nyilván fájó volt a dedikált appok használhatatlansága ennek ellenére.
Úgyhogy amikor kokokka leírta a varázsszavakat, miszerint ez a fw megold minden ilyen problémát úgy voltam vele felrakom, rosszabb csak nem lesz (412-n voltam előtte). Frissítés után megnéztem azokat a jeleneteket kb féltucat sorozatban amiket tudtam, hogy akadtak (Tulsa King, Almaecet, Párduc, Squid Game, Daredevil, American Primeval, stb) és nem hittem a szememnek, mert képes volt normálisan képkocka kimaradás nélkül lejátszani mindent az összes DV és HDR képmódban.
Egyébként azt hiszem valami 50-en volt az élesség a filmmaker módban, valami brutál mód felvolt tolva a csúszka.
A gamma beállítása is érdekes lett. Mostmár olyan opciók vannak, hogy BT.1886, 1.8, 2.0, 2.2, 2.4, 2.6, nálam a 2.2 lett a befutó.Amit még észrevettem, hogy néha van egy kis flickering DV Világosnál világosról sötét vagy szürkésebb tónusba váltó jeleneteknél, de ez valószínűleg valami beállítás lesz nekem, mert a DV sötét és IQ tökéletes. Mindent összevetve elégedett vagyok mostmár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged