- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdominik98
kezdő
válasz
DeadmaN89 #35095 üzenetére
Igen, jelenleg én is csak stuttert láttam de első pár alkalommal frame drop fixen.. viccesen hangozhat de lehet, hogy tanul a tv vagy csak szokja a jelenetet vagy nem tudom, a vezércsel ep5 3:50-től a kocsinál volt az első teszt, hát borzasztó mennyi kocka kimaradt aztán váltogattam a DV módokat sötét világos ide oda még a végén egyiknél se jelentkezett (kb 10 alkalom) pedig nem történt változás az akadós beállitáshoz képest ugyan ez mostmár a Wednesdaynél is tapasztalható nem akad 24fps es stutter/judder jelen van de ennyi.. játszottam eleget low end pc-n, hogy lássam a különbséget kevés de stabil fps és 1%-os bezuhanások között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest