- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #34335 üzenetére
Telekomnál vetted? Nekem van velük tapasztalatom ha igen. Az előző TCL-t a C655öt 2 hét alatt vitték el, a pénzem kb onnantól számítva 1.5 hét után kaptam vissza. Egy szűk hónapos procedúrára készülj. Én már lélekben felkészültem. Meglepődnék ha január előtt elvinnék. A TV-t kár volt becsomagolnod rögtön. Ráértél volna aznap amikor jön az email/sms a futárszolgálattól addig meg nézhetnéd, még ha hibásan is. Ünnepekre ne legyél tv nélkül. Persze ha máskor nem lett volna rá időd az más.
-
Celtis
veterán
válasz
TheMartin03 #34335 üzenetére
Semmilyen más tv-s topikban nem tapasztaltam ilyen arányú visszaküldést. Talán a tcl-nek is leesik és elgondolkoznak az okán. Persze az is lehet, hogy nagyívben tesznek rá, bedarálják a visszaküldött készülékeket, és csak a minél olcsóbban minél nagyobb eladott darabszámra hajtanak.
Volt erre egy jó Galla bonmot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- YouTube
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest