- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
DeadmaN89 #34215 üzenetére
Degradalod itt semmilyen értelemben nem helyes. Gondolom arra gondoltál hogy kicsinyítem csak menő idegen szóval szeretted volna kifejezni....
Te szemedben kicsinyítem....
Az év szememben te meg felfújod túlzod....
....neked nincs bajod, de szemmel láthatóan gyűlnek azok a fórumozók, akiknek azért akadnak....
Ezt nevezik irigységnek.... Ezért gyűlölni elég sajátos lelki világ....Persze az is igaz én teszek is érte hogy ne legyen hibám... Én csak kijelzőnek használom mert erre tökéletes. Át hogy nagyobb szép a képe még azok is elismerik akikre hivatkozol. Akkor aki tudatos az miért nem használja ki, élvezi ezt az előnyét. Én ezt teszem.
A rendszere csapni való.
Ezt nem is titkolom, hanem rendszeresen leírom, hogy javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez.
Ha nem lenne teli ilyen siránkozásokkal és ennyi panaszkodással ez a topik, akkor lehet hogy aki jön és nézelődik annak feltűnik, hogy rendszeresen leírom hogy javasolt mellé legalább egy médialejátszó. Aztán ha olvassa eldönti hogy szeretne-e egy médialejátszót vagy inkább nem és másik márkát választ.
Én kettőt használok. Egyet streaming-re egyet offline tartalomra. Nincs is semmilyen problémám.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest