- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
DeadmaN89 #34215 üzenetére
Degradalod itt semmilyen értelemben nem helyes. Gondolom arra gondoltál hogy kicsinyítem csak menő idegen szóval szeretted volna kifejezni....
Te szemedben kicsinyítem....
Az év szememben te meg felfújod túlzod....
....neked nincs bajod, de szemmel láthatóan gyűlnek azok a fórumozók, akiknek azért akadnak....
Ezt nevezik irigységnek.... Ezért gyűlölni elég sajátos lelki világ....Persze az is igaz én teszek is érte hogy ne legyen hibám... Én csak kijelzőnek használom mert erre tökéletes. Át hogy nagyobb szép a képe még azok is elismerik akikre hivatkozol. Akkor aki tudatos az miért nem használja ki, élvezi ezt az előnyét. Én ezt teszem.
A rendszere csapni való.
Ezt nem is titkolom, hanem rendszeresen leírom, hogy javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez.
Ha nem lenne teli ilyen siránkozásokkal és ennyi panaszkodással ez a topik, akkor lehet hogy aki jön és nézelődik annak feltűnik, hogy rendszeresen leírom hogy javasolt mellé legalább egy médialejátszó. Aztán ha olvassa eldönti hogy szeretne-e egy médialejátszót vagy inkább nem és másik márkát választ.
Én kettőt használok. Egyet streaming-re egyet offline tartalomra. Nincs is semmilyen problémám.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest