- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
mikrofon #33160 üzenetére
Azt se írta még senki, hogy az alaplap csere lehet azért nem oldja meg mert a valóban hibás készülékek esetén a hiba nem is az alaplapban van hanem valamelyik másik hardverelemben, hiszen van még benne bőven olyan ami befolyásolja a megfelelő Fluid működést..... Főleg ott ahol külső lejátszóval is előjön....
egy mai tv 4 egységbőll áll
-tápegység
-alaplap -ezen van minden egyben semmilyen cserélhető komponens nincs rajta
-kijelző
-meg a műanyag burkolatHa az alaplap csere nem oldja meg akkor ott szoftver gond van, Philipssel végigjártam ezt az utat
-
Qtya123
őstag
válasz
Szerintem én sehol nem állítottam azt, hogy minden készüléket érint... Azt sem mondtam, hogy biztosan mindenkinek jelen van, csak nem veszi észre. Sőt korábban már említettem is ezt, hogy nem szeretem mikor megmagyarázzák, hogy tuti rossz. Ezért is linkeltem be nálam a hibátlan Vérapó jelenetet, mert akkoriban ment az okoskodás hogy mindenkinek rossz.
Szóval ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam...Viszont az vitathatatlan, hogy ahogy megugrott az akciók alatti vásárlások száma, úgy jelenik meg egyre több ember itt is, hogy valami nem oké. (És ugye sok ember azt sem tudja mi az a prohardver fórum) Ez egyértelműen túlmutat az általad emlegetett 1-2 hibás készülék bagatellizáláson.
És ha valaki elkezd erről beszélni, te egyből idegbe jössz.
-
Imi1981
veterán
válasz
Nagyon sok ember nem látja mobil kijelzőn a különbséget 120 Hz és 60 Hz között! Van aki látja éppen de nem érdekli és nem zavarja. Szóval tutira nagyon sok ember itt sem látja vagy nem érdekli az akadás vagy nem jár fórumokra írogatni. Amúgy szerintem nem hardveres hiba ez mivel V028 firmware-el mindenkinek jó volt csak az utána következő frissítéseken lett ez az akadozás. Nálam is van csak nem nagyon szoktam itt panaszkodni. Amúgy nem csak netflix prémiumon csinálja hanem kodival is ha 4k dv filmet nézek ( nem annyira sűrűn mint netflixen de kodival is van akadás). Én elfogadom, hogy ilyen de természetesen nekem se tetszik a dolog. Én megértem azokat akik itt panaszkodnak. Amúgy meg ugyanolyan hardver és szoftveres készülékek miért működnének máshogy? Örülj neki hogy nem látod és nem zavar. Akinek V028 fw van és valamiért nem frissült neki az szerencsés mert annak valóban nincsenek akadozás problémja. Az én tévém 55C745 x2 aminek azonos a hardvere a c805-el meg még pár modellel. Amibe ez a hardver van az szerintem ilyen mert miért lenne más ha azonos a hardver és szoftver ugye. A 720P és 1080p filmekkel csak nagyon ritkán fordul elő akadás az nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Minden, ami JAZZ
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest