Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Értem a magyarázatodat, már olvastam sokat korábban erről, tudom hogy amiket leírtál az úgy is van, nem azt kérdőjeleztem meg hogy igazad van e.
Az én tapasztalatom az, hogy akár a hibás targetek, korrekció hiánya, extrém szórás még a colorimeterek közt is, ha azt látom hogy a monitorom ultrameleg 4500K, a műszer is annak látja, majd annak az eredményei szerint állítgatom, ami szemre is szépen fehéredik, akkor az nem azt jelenti hogy rontok rajta, hanem hogy a jó irányba közelítek. Nem lesz tűpontos, nem lesz 0.1DE, de a "vaktába" lövöldözésnél azért több (szerintem). Nyilván azért én sem fárasztom magam órákon át tartó több ezer mintás 3D lut generálásával, illetve én nem vagyok szakember, igazán mélyreható tudásom erről nincs, de hobbi szinten nagyon is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Digitális jegyzettömbbel készül a TCL
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest