Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Én néztem úgy a képet, hogy az alapokat átállítottam Vhiktor beállításai szerint, majd utána a 2 pontos és 20 pontos színbeállításokat is és összehasonlítottam.
Az összehasonlítás alapján nekem inkább az alap beállítások belövése jött be a 2 és 20 pontos értékek nélkül.
Nem tudom kinek melyik kép szimpibb, nekem a felső, ami az alapokat tartalmazza csak, az alsóban vannak a 2 és 20 pontosak is beállítva:
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Azokhoz a tvkhez adom csak el amiken biztos javít, mert a gyári kalibracio csapni való.
Illetve én a tesztek során a világ legjobb,.hitelesített referencia műszereit használom, tehát nem csak egy olcsó semmire való colorimetert mint mások, sőt rtings sem rendelkezik olyan muszerekkel mint én. Ez is segít.Nyilván a 100%os eredményhez egyedi kalibracio kell.
Azokhoz a tvkhez amik elég jók gyárilag pl, lg oledek, nem adok el beállításokat, azokat kizárólag egyedileg kalibralom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest