Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Amit írsz az jogilag nem állja meg a helyét.
Azért nem vonható felelősségre a gyártó, hogy a vásárló szándékosan megtéveszti. Ha elutasítják a garanciát még a fogyasztó védelem is őket fogja védeni. Az indok az lesz hogy a dolgozó hibázott, de ezt már oktatással orvosolták.Egyértelműen le van írva a feltétel. A feltöltő maga választja ki féltőtésnél hogy honnan vette. Ráadásul a szabályokat is elfogadja. Amiből az következik hogy ő tudatában volt hogy a számlát kiállító cég neve nem egyezik a feltöltéskor megadottal. Így aki nem megfelelő helyről vette, az csak magával hiteti el hogy neki 5 évig él a garanciája. Jogilag ez nem védhető semmilyen szinten. Amilyen pedig a magyar általános hozzá állás, biztos vagyok benne hogy elutasítják majd, amikor alkatrész hiányában a vételárat kell visszaadni.
Az is látszik, hogy folyamatosan bővül azoknak a helyeknek a neve amire vonatkozik az 5év kiterjesztett garancia, de mégsem kerül bele az összes üzlet ami árusítja. Ennek valószínűleg az üzlet beszerzési forrása az oka.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Ez így van, de ettől még nem hiszem, hogy el fogják fogadni. Illetve nem vagyok jogász, de nem vagyok biztos benne, hogy önmagában az visszaigazolás elegendő a garanciális jogod érvényesítéséhez.
Szóval nem látom túl tisztának ezt a helyzetet, és ha még meg is állja a helyét, elegendő már a visszaigazolás is, akkor abban sem lennék biztos, hogy egyszerű lesz átvinni ezt a folyamatot TCL -nél.
Bárhogy is van, ez elég hülye megoldás, és igen kellemetlen helyzeteket tud teremteni évek múlva.
Szerk.:
Közben a Vodafone már bekerült a TCL CARE akciós szabályokba. Korábban amikor néztem, még ők sem voltak benne, de frissítették a szabályzatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Meditáció
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor