- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
válasz
Vhiktor #30238 üzenetére
Ahoy!
Pont említve lett a típus ezért megkérdezném, mennyi lehet a használt ára most egy TCL 65' 835-nek, ami tökéletes állapotban van, és minden softveres bugtól mentes?
Nem találok hirtelen használtat, én lassan eladnám, de csak azért mert akarok egy matt Samut.
Amúgy 1,5 év gar van rá..
VRR
Én csak annyit fűznék hozzá hogy monitornak használt 42' LG C3-nál is teljessen reprodukálható sőtt, szinte minden gémben jelen van ahol mondjuk a menüben direkt lekorlátozom az fps-t 30, vagy 60ra. Ingame ahol nekem kb minden játékban megvan a 120fps, nincs jelen a probléma, és amikor én utána néztem a dolognak azt találtam hogy főleg alacsony fps nél van jelen a jelenség.
(A VA panel is meg lett korábban idézve, szerintem egy teljessen más panel technológia csak úgy lehet érintett ha a közös vonás nézzük. Az pedig szerintem a Freesync, eddigi sok sok gsyc-es monitorokon ez ismeretlen jelenség volt eddig nekem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest