- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
st6969 #29866 üzenetére
Egy FullHS -s TVt kell hasonlítani szerintem egy 4K-al ,főleg még ha kissebb is . Ha van egy HD adású foci meccs pld ,ami ugye a full hdnál is kissebb ----most hasraütve mondok számokat
a focista feje áll 30 pixelből ---full hdnál felskálázza 50re --4K meg 200ra , abból egy paca fog lenni
nem éles kép.
-
bnorci71
addikt
válasz
st6969 #29866 üzenetére
Nekem nem is az arcoknál hanem tegnap az olimpián tűnt fel, hogy mintha a felskálázással lenne probléma A vívásba a pást mögötti egyszínű sötét felület elég szemcsés, blokkosnak azért nem mondanám.
A másik ami viszont rohadt idegesítő így 3 nap után az a színváltogatás.
A helyi fényerő már alacsonyra van levéve, de még így is azt tapasztalom szintén olimpia és szintén vívás hogy a kép közepén a sötét/szürke fekete háttér néha Mátrix stílusú zöldre vált 1mp-re. Ami érdekes nem az egész azonos háttér csak a képernyő közepe.
Nejem is megjegyezte hogy a fehér néha sárga és fogsorról volt szó, tehát nem is nagy felület
Ez ilyen, vagy állítgassak még valahol valamit mert ez rohadt szarul nézz ki.
Tegnap már fúrt az agyamba hátul a vezérhangya, hogy 14 elállásba visszaküldöm. -
Imi1981
veterán
válasz
st6969 #29866 üzenetére
Értem. Igen ez más nem a mélységélesség. Tv adásban gyenge a TCL ez sajnos tény. Ezt a jelenséget én még nem láttam vagy nem figyeltem de el tudom képzelni hogy van ilyen.
Ezek a hangcsúszások néhány csatornán nagyon idegesítő és nem lehet beállítani a hangcsúszás korrigálóval normálisan. Másik két gagyi tévémen nincs hangcsúszás. Engem ez idegesít nagyon! Szerencsére csak forma 1-et és boxot nézek tévén és azt tudom máshogy (tarr mobil tv kiküldöm tévére és úgy nincs hangcsúszás).
Más téma.
Ma így indult a tévé kezdőoldal [kép].
Másnak is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi hangfal építés
- SörcsaPH!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest