- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #29373 üzenetére
Ami azt illeti ez egy tűpontos előrejelzés és még én is tudom magamról...
DE!
Épp ezért igyekszem a lehető legalaposabban körbejárni a témát még időben, hogy minden aspektus világos legyen számomra és se ilyen se olyan téren ne érjen meglepetés. Kompromisszumkész vagyok, ha pl ez a tévé csak 13ms-es inputlaggal rendelkezik a 9ms helyett, az oké, ha nem tud 4000 nitet csak 1000-et az is, kevés HDR tartalmat fogyasztok eddig se érdekelt ez. Tisztában vagyok vele hogy ez ezért az árért cserébe nagyon jó ajánlat (konkrétan páratlan) de mellette egyéb tekintetben "van jobb" többért, tehát tudom azért helyén kezelni a helyzetet.
Az viszont nem oké hogy veszek 7 év után egy új tévét és még annyit sem tud mint a régi. Azaz hogy egy sima sdr 1080p film akadozik, vagy hogy a hang elcsúszkál random módon, az olyan kompromisszum ami már nem fér bele, azzal szerintem nem lehet együtt élni, hiába a miniled vagy az akármi más.Szerintem tökéletesen pontosan érted mit akarok ezzel mondani. Épp ezért kutakodom és próbálok érdeklődni olyan embereknél akik erről elsőkézből tudnak nyilatkozni, legyen az akadás, LD High beállítás, vagy bármi ami felmerül.
Én örülök neki hogy olvasni olyan tapasztalatot is, hogy van akinél nincs az akadás, meg a hang is rendben van, mindig is rendbe volt stb, tehát nem valami globális jelenségek ezek és nem kell elkönyvelnem hogy ez egy rossz tévé csak mindenki lenyeli hogy rossz.
A Samsung (QLED) pl nem tud 144hz-et a TCL meg igen. Mondjuk ez egy olyan feature ami nekem nagyon fontos lenne, ami azt illeti ez volt az első trigger amikor megláttam ezt a modellt (gombnyomásra tudnám klónozni a monitort és nem kellene kiterjesztett módban használnom külön 144hz és külön 120hz-en)
Nekem sajnos nem mindegy hogy valami 400e vagy 900e, az OLED teljesen kizárt, a tévén is dolgozom napi sok órán át. Ez mellett viszont az ilyen silány alsókategóriás szürkés feketés LD nélküli modellekre sem lépnék vissza már (most egy Samsung KS7000 van éppen). Márpedig ennyi pénzért minden más gyártónál szinte csak azt kapni azonos méretben, úgyhogy továbbra is vonzó a TCL.
Hidd el, hogy annak ellenére hogy minden jel arra utal hogy ilyen szőrszálhasogató módon én a tökéletest akarom olcsón, azért nincs teljesen így, viszont nem is fizetnék kétszer annyit ugyanazért értelemszerűen. Nem vagyok fanboy más témákban sem.
Látom azóta még írtál, a plusz infókért nagyon is hálás vagyok, a HDMI range-t nem szoktam piszkálni, az kizárólag a PLEX miatt történt ideiglenesen, pchez FULL RGB van természetesen, illetve nálam az AUTO nem mindig működött jól a PS4-el, de ha szerinted a TCL-en ez hibátlan, akkor nekem ezzel sem kell törődnöm.
Az ezt megelőzőekre nem is reagálok, nem görgetném tovább.
Mostanra én is kíváncsian várom miket fogsz a tesztedben mondani a tévéről, biztos van még csomó minden amire nem gondoltam pedig jó lenne tudni előre. Lehet hogy épp valami bagatell apróság lesz az, ami felülír mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Tenisz topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest