Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Meg néztem!Amelyik játék DTS tud annak is DD jelez a tv HDMI ARC allatt!Visszont mikor át rakom optikai kimenetre a ps4 hangkimenetelit akkor a tv nem jelez ki semit de visszont a logitech Z906 fejegysege jelzi hogy meg kapja a DD jelet aztán nem tudom hogy DTS vagy DD mert mind 2 tudja a Logitech de csak egy decode led van!Az biztos hogy különbség nincs HDMI ARC és Optikán is ugyan úgy szól!Térhangzás meg van nem tudok bele kötni!nekem tökéletes!
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor