- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
tigribigri #26971 üzenetére
Szia, köszi neked is,
de az a mondatod, hogy minél nagyobb annál jobb, csak feltételesen igaz.
Nem csak játékokra és letöltött filmnézésre lehet használni, nagyon sokan vagyunk, akiknek a TV - egyszerűen csak TV is.
Mi pl műholdas adásokat nézünk, Digi, UPC, minden ami fent van. Ezeknek az adásoknak csak egy töredéke FullHD, aztán az oroszlánrésze 720x576, és elvétve még akad 704x576 is.
LG OLED 55 C31LA TV-n nézzük, és tömörítéstől függően már a FullHD is tud szar lenni, az ettől alacsonyabb (tehát a leggyakoribb) felbontás pedig (hogy is fogalmazzak hogy ne bannoljanak) meglehetősen okádék minőségű.
Ha ezt mégnagyobban néznénk, mégszarabb lenne, mégjobban szétesne.
Ahol ez a TV-nk van, elférne az 55-től nagyobb is, de az említettek miatt - nem is volt cél.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Ha a kiemelt kereskedőknél vásárolsz 5 év garis a egy rakás TCL tv.
és minél nagyobb egy TV annál jobb
Ez egy jó nagy baromság. Én 50 collost vettem, április 4-én jött meg és most se vennék mást. Kinek mekkora a nappalija persze, de nekem már az 55-ös túl nagy lett volna. -
cs.zs.
veterán
válasz
Jelen pillanatban az alzás 55C845 tűnik nyerőnek, árukereső szerint is jó az alza ajánlat
mindent köszönök.
(eredmény később)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest