- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
mihaly13 #25633 üzenetére
Honnan tudjam 😄. LG és Sony wifije gondolom jobb vagy nem olyan kényes . De nálam rendesen működik és semmi probléma vele úgyhogy nem tudom milyen más tévéhez képest. 60 GB-os filmet is simán nézek kodival plexkodiconnect-el PC-ről. Nekem monjuk szerintem elég jó routerem van egy xiaomi ax3600 kínai verzió. Ezzel az egész házban van wifi!
WiFi frekvencia sávokat próbálgasd hátha számít. Wifi közelben van? Vagy állíts be neki a routerben fix IP címet hátha az is megoldja a problémát. Más nem igazán jut eszembe. Esetleg ha van lehetőséged kösd össze kábellel a routert és a tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest