Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Nagyon helyes.
Pár hónapja én is elkövettem ilyesmit, de még a csomag érkezése előtt írtam a boltnak és felajánlottam, hogy kifizetem a postaköltséget. A boltos teljesen ledöbbent és nem győzte megköszönni, mert ilyen hozzállással még nem találkozott. Persze ragaszkodott hozzá, hogy ne vegyem át a csomagot és ne is fizessek semmit.
A végeredmény ugyanaz, a boltos bukta a postaköltséget, de mindketten jó érzéssel zártuk le a dolgot. -
Vismajor01
addikt
válasz
boborján2
üzenetére
Teljesen oké. Legyen csak feketelista az olyanokról akik megrendelik de nem veszik át. Bár lehessen fellebbezni, múltkor mi telefonon megegyeztünk h ők b*ták el úgyh feladják az újak, vegyem meg utánvétesen és majd ők átírják nulla forintra. Hát nem irták át, úgyh nem is vettem át..
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor