Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

flash-
veterán
válasz

Vhiktor

üzenetére
						"Az az ár kategória ennyit tud,"
Azért mondom hogy emiatt senki se vegyen ilyen kategóriájú tcl-t(és akkor elmondásod alapján más márkát, midnegy ) lényeg hogy én ezt segítő szándékkal mondtam azok felé akik azt hiszik hogy ez is jó lesz mert "tudja a HDR-t, DV-t" ja valahogy de az nem élmény."Sokan azt sem tudjak, hogy a hdr nem csak a fényerőről szól és ezért téves következtetést vonnak le, hogy a hdr sötét. A hdr-nek sötétnek kell lennie ahol ezt a tartalom megkívánja. Ezért vannak olyan jelentek amik ugyanazon film hdr kiadásában sötétebbek mint sdr-ben, főleg ha valaki sdrben feltolja maxra a fényerőt."
az a baj hogy ott is sötétebb sokkal ahol az sdr-nem. sokszor alig látszanak az arcok, világos jelenetben is olyan mintha alacsonyan lenne a fényerő."Mivel úgy érzem, hogy kicsit nekem is szólt ezért tisztázom, hogy továbbra is fenntartom és teljesen nyugodt szívvel mondom amit eddig is mondtam, hogy több tcl tv a saját árkategóriájában a képminőséget tekintve az egyik legjobb vétel."
nem, én nem akartam ezzel bántani senkit, csak azt hogy erre jó ha felhivják az emberek figyelmét aki ilyen kategóriájú tv-t akar venni hogy a hdr-dolby vision gyengébb lesz rajta mint az sdr."De nem véletlenül vannak különböző árkategóriák"
Persze, nincs ezzel semmi gond! de miért nem lehet ajánlásnál megemliteni hogy vigyázz haver mert ezzel és ezzel közel sem lesz olyan végeredmény mint kellene.
nem neked szól. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
 - SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
 - SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
 - SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
 - SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
 - Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest