Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krepp

tag

válasz szkutyi #19560 üzenetére

No, megnéztem én is, bár Vhiktor után már nem biztos hogy hozzá tudok tenni a történethez....

55
    Én a fekete csíkot szinte teljesen feketének látom, a karakterek derék tájon vagy csak kicsit térnek el az alsó fekete csíktól fényerőben, vagy teljesen össze olvad, tehát fekete.

1:41
    itt is hasonló a tapasztalat, mint az előbb, csak kb egyszer fordul elő, hogy, ha csak a fekete sávot nézem, picit a feketétől eltér, és mintha szürke lenne. (de ehhez az kell hogy észre vedd, hogy ne a filmet nézd...)

Hiába mondtam el már én is, hogy ne oldalról nézd/fotózd a tv-t. Még mindig ezt csinálod, vagy nem érted hogy a betekintési szög gyengéje ennek a technológiának, vagy az igazadat akarod bizonygatni...

Az elején a csillagos égbolt pl tök jó, nem úgy mint a kritikus StarWars résznél, és akkor se világosodik ki a fekete csík, ha rögtön mellette van egy pontszerű éles fényforrás..

Álltalánoságban nem ez a legszebb, rilíz amit láttam, de nem katasztrofális, sok Netflixes DV tartalom ettől rosszabb. De ha én tehetem, 70-80GB változatokat nézek.

..DE neked az se lesz jó, kicsit értem már hogy mi a bajod, de kíméld meg magad +600.000Ft elköltésétől és ne vegyél csúcs OLEDet mert szerintem azon is találnál hibát...

Nagyapám mondta, "Válogatós f*sznak, kutyában a helye...."

• Vhiktor

Topikgazda

válasz szkutyi #19560 üzenetére

Na megnéztem az említett jeleneteket G3-on ami abszolút referencia szintre van kalibrálva, illetve egy kalibralt C835-n is.

Szinte teljesen pontosan megegyezik a 2 tvn.

Azokban a jelenetekben a feketének vélt rész nem fekete hanem nagyon sötét szürke, így kell kinéznie.

Mindkét tvn majdnem hajszál pontosan ugyanolyan.

Szóval továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzért egy rendkívül jó tv a c835.

Új hozzászólás Aktív témák