- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
zsolt008 #17641 üzenetére
Noti direkt csak TV re van képernyő sincs rajta, 5 éve egy LG 660s okosrendszereként szolgál. Ott nem volt vele baj.
M4 sport online-t nem néztem még mert mikor meccs van agyonterhelt és nem működik, de BT sport HD linket már próbáltam PL meccs alatt ugyan olyan volt mint a TVGO. Azért ezelőtt se tűéles hibátlan volt az adás, de nagyon régóta nézek focit rengeteg játékost felismerek meccs közben, de most gyakorlatilag annyit lehet kiszűrni, ha nem közeli kép van, h melyik csapat és, h fehér vagy fekete a játékos elmosódott olajpacák a játékosok.
Próbáltam Digi online is az is ugyan ez a jelenség.
Itt pl csak a pozíciókból tudom kb ki kicsoda
Rusford a bal szélen, középkörben valószínű Fernandes mert ő szakállas, mellette Eriksen lesz így körvonalra stb
De az LG-n azért egyértelműen kivehető ki kicsoda, nem találgatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest