Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nézd meg az erősítő és a TV CEC-cel kapcsolatos beállításait. Hátha valami ott nem jó, mert mennie kéne. Illetve mondtad, hogy Box-ról fogod hajtani, akkor próbáld meg annak a távirányítójával is.
Persze végső megoldásnak ott van még a hibrid kínai távirányító az ali-ról, ahol az IR részét be tudod programozni akár a TV-re akár az AVR-re. vezeték nélküli része meg kezeli a boxodat.
-
Gino20
őstag
Akkor valószínűleg sajnos "így jártál"
. Nem vagy ezzel egyedül. Én sajnos ez miatt sem tartottam mega C835-öt, mert nem működött a CEC, de nálam eldobálta az ARC kapcsolatot is 10-20 másodpercekre, majd újra kiírta, hogy ARC képes eszközt érzékelt. Ezt mondjuk 10 percenként eljátszotta. FW-el szórakoztam és sikerült addig eljutnom, hogy már nem dobta el az ARC-t és csak 2-3 másodpercre ment el a hang 10-20 percenként, de a CEC semmit nem javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest