- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #16262 üzenetére
Anno még mikor okos telefonok megjelentek ZTE blade telefonom volt.. ott modositgattam a romokat elég rendesen.. ugyan abból kb már semmire nem emlékszem, de egy img file kifogjon rajtam.. azzá 4 pendrivból 1el tudjon csak működni a tv az erős volt.. lehet ez az 503 nem stabil... De úgy raktam fel ahogy írják, le is írtam milyen módon és akkor végül össze omlik ez is. Ettől függetlenül csodás képe volt amit láttam, de ez szimplán szoftveres fos, nem hiszem hogy hardveresen lenne gond. Mert az előző romnál meg ilyen baja nem volt, ott csak más égbekialtó problémám volt. Mondjuk ezen a tv okositason még elgondolkozom. Holnapra csak kialszom ezt a dühöt magamból..
Esetleg aki elégedett a c935 el leírnak milyen romot használ? Nem akarok 4ik 5iket is kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest