- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
ZCoyote #10314 üzenetére
Szerintem vedd meg nyugodtan. Nekem c715 van és kijelenthetem hogy nem ips szint mert az volt előtte. Normálisan be kell állítani és figyelembe kell venni hogy nincs ld benne. Sok samsungnál azért tűnik feketébbnek mert ld be van kapcsolva ami igaz hogy látványos is lehet viszont sok negatívumot is generál. pl sok részlet elveszlik a képből illetve ami nagyon idegesítő az a blooming.
-
szasanyi
félisten
válasz
ZCoyote #10314 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy elvileg VA de gyakorlatba nekem inkább IPS-nek tűnt. Ennek több oka lehet, mint pölö..
- túlzott elvárás részemről (bár láttam hasonló árú, VA panellal készült Samsungot aminek sokkal jobb feketéje volt)
- a gyártó trükközik , és olcsósít (mondjuk nem ua. a panel kerül mindbe, mint anno az EISA díjas versenynél, vagy azt nem elnyerték hanem meg vették)
- kifogtam egy gyenge darabot
De végül mégis csak egy dolog biztos, és csak ez a lényeg: amit te veszel az milyen lesz, és te hogy leszel megelégedve azzal.
Ezt pedig csak úgy tudod eldönteni mint én, azaz netes rendeléssel megveszed és ha az lenne mint nálam akkor elállsz. Tökmind1 ki mit mond, kinek hogy tetszik és milyen tesztben mi van mivel az adott esetben kicsit sem számít. Még áruházban megnézve - már ha erre egyáltalán van lehetőséged - sem vagy sokkal előrébb, mert túl világos és nagy térben nem látható a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest