- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
Celtis #27238 üzenetére
Miert nem tesziket fel akkor az frisebbet resettel egybe kotve? TCL T653T01 platform Google TV Update available in V101:
V8-T653T01-LF1V101.000966.
-
-
mrmft
senior tag
Hasznos lenne oda irni a firmware tapasztaltok melle, hogy milyen modellel hasznaljatok az adott FW-t...
-
mrmft
senior tag
Itt alapbol ki van love mindegyiken. 3 eves a legoregebb, mar a kezdetekkor irtak XDA-n hogy ajanlott kikapcsolni, azota ugy hasznalom. Nem olyan hosszu ido amig ossze szedi magat, legalabbis nekem nem az. Probald ki ugy, hogy a nalad jelen levo tunetekbol orvsol-e valamit.
Itt tobben irnak anomaliakat, problemakat, nalam a DV bugon kivul mas nem jelentkezett (vagy mar nem emlekszem), frissites utan mindig nyomtam egy resetet. C725, C635, C835. Mondjuk TV adast nem nezek. -
mrmft
senior tag
válasz
klaya86 #26558 üzenetére
C szeria mar QLED, az alatt szerintem ne. A mostani C655-rol egesz jokat irnak es ujra Onkyo hangrendszer van alatta. Tobb helyen mar erosen bearaztak, ilyenkor szoktak jonni az akciok ra. Ha nem surgos varj kicsit.
TCL szofver nalam nem problemas. Verzio frissites utan egy reset nem art. -
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
TCL C655 szeria erkeznek lassan az idei modellek. Onkyo 2.1 55"-tol, pont az emlegetett gyenege hangot javithaja az elod C645-nel.
-
mrmft
senior tag
válasz
BreamHunter #25262 üzenetére
A C645 tenyleg gyenege. Viszont C725, C635 is van tapasztalatom meg az Onkyo hanggal, ahogy megyunk felfele kepatloban ezek egyre jobban szolnak.
-
mrmft
senior tag
válasz
nokia3650365 #24911 üzenetére
Az teljesen lenyegtelen ebben az esetben, a belso halozatodnak kell olyan sebesseget produlalni, hogy normalisan menjen a tortenet.
-
mrmft
senior tag
válasz
nokia3650365 #24905 üzenetére
DLNA klienssel.
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
mrmft
senior tag
válasz
Rolika109 #24622 üzenetére
Gyari lejatszo nem mindig van a helyzet magaslatan, probald ezt a Kodit.
-
mrmft
senior tag
válasz
baladam86 #24614 üzenetére
Ez nem C805-re valo, meg se probald!
A linkelt a R51MT05 hez jo:
- P725/P728, P635/P638, P735/P737, P74x
- C725, C635, C64x
Itt van a neked valo. Telepites OTA... mint lejjebb.@#24615 Atis45
Igen, gyokerbe teszem a zip-et mobil HDD-n es helyi frissites a frissites menubol. -
mrmft
senior tag
válasz
wonderland #23728 üzenetére
14db vagy 16db, most pontosan nem elmlekszem rossz pixelnel tekinti hibasnak a TCL a 4k-s kijelzoket.
-
mrmft
senior tag
válasz
jesszjessz #23257 üzenetére
Elvileg ugyanaz a modell, csak mas ertekesitesi csatornara szantak.
-
mrmft
senior tag
válasz
Imi1981 #23223 üzenetére
Telegramos onedrive linken fent szokott lenni az OTA mellett az img verzio is. A menete pedig ez.
-
mrmft
senior tag
válasz
DroneZ^ #23186 üzenetére
Itt Asusok vannak a kornyezetemben: RT-AX58U, RT-AX86S, ROG Rapture GT6, ROG Rapture GT-AX6000. TV-k: C725, C635, C805 szeriasak, itt nincs problema, hogy nalad mukodni fog-e azt passzolom. PC-ken Intel AX201, AX210 kliensek vannak. Vezetekeles teljesen megszuntetve, minden is WiFi-n csatlakozik.
Telekomos routered beallitasival lehet erdemes lenne babralni, valamilyen WiFi-radar appot tolts le, es nezd meg mit ajanl mint szabad csatorna, lehet belenyultal egy olyanba amit rajtad kivul meg 4 szoszedod szinten hasznal, ezert nem megy PC-n a net. A magasbb csatornakon altalaban kevesebb az interfrencia, gyorsabbak. Viszont a TV nem kezeli le oket. -
mrmft
senior tag
válasz
DroneZ^ #23180 üzenetére
Van meg abban az intervallumban mas csatorna is. Routered topicjaban is kerdezz ra, ott van valamilyen beallitasi problemad. Itt hibatlanul mennek az alacsonyabb 5GHz csatornak is, nem no a ping rajtuk ennyire meg. Ha Asusod van a sajat beallitasaim at tudom kuldeni, probald meg azokkal..
-
mrmft
senior tag
Nalam a TCL vagy 4 mappat ratesz, az LG talan 2-t. Folyamatosan torolgetnem kell oket, ha masik TV-re megy, olyankor nincs gond. 1TB SSD, Icy Box rackben, NTFS szinten.
Probald meg torolni a mappakat, es aramtalanitani a TV-t. Nalam neha nem is latja, csak kabel forditas utan - USB-C.... -
mrmft
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #21368 üzenetére
Ebben az arkategoriaban semmi. 200ezer felett tudja valosan az 50C805 50"ban. 43"-ban viszont semmi.
-
mrmft
senior tag
válasz
Solymi81 #21030 üzenetére
Ez akkor a C805 plattformal megegyezo, azaz az FW is. Anno kerestem de nem talatam ra letoltheto verziot, csak a TV tudja frissiteni sajat magat a jelenlegi ismereteim szerint.
Changelog nemigen van, volt es nem is nagyon lesz, szerintem.
Eleve mozi mododt hasznalok mindenhol. DV-nal pedig a sotetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest