Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)" - nem játszottam még végig, de ha jól sejtem, akkor ezen majdnem hátrestem, mikor beadta a feladatot, valahogy nem illett (szerintem) ebbe a félszavakkal kommunikáló, viszonylag lassú folyású játékmenetbe.
6 éves fiam szereti nézni, ahogy játszok (egy ideig), én naiv nem kapcsoltam be a gyermekvédelmet, nem gondoltam ilyen és egyéb meghökkentő jelenetre.
-
Urzu_7
aktív tag
A végjátékban lévő rengeteg ellenség eléggé kikezdett, bár így is lefarmoltam mindent amit lehetett. Nem bánom ha valami repetitív és opcionálisan farmolós (legutóbb a Ghostwire volt nálam ilyen), de itt a végére rendesen megmutatta a fogait a játék.
A közlekedésben nekem a hegyről legurított kövek jelentették a legnagyobb élvezetet
A hajós közlekedés lehetett volna jobb is szerintem. A történet kedves és aranyos volt, egy-két fordulaton meglepődtem, főleg a sehonnan jött (*´ -`)(´- `*)
A fényképezősdit is lehetett volna jobbra csinálni, bár azt hiszem így autentikusabb volt. A harcok rém egyszerűek, főleg ha a tatyót jó terrorista módjára megtömjük mindenféle finomsággal.Akik szeretik az ilyen hosszadalmas farmolós kalandjátékokat azoknak kiváló.
-
GodGamer5
addikt
Eleinte jópofa volt a játék, de később frusztráló és unalmas lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Docker konténerizálás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest