Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
travis
tag
Sziasztok!
Egy kérdést dobnék fel, segítségeteket várva.:)
Miért indul el a gépem 166 Fsb beállítással?
AMD 2000+ XP Tbred (szorzózármentes, 0,13mikron), MSI KT3V, 256MB 333MHz DDRAM, ATI Radeon 9000pro.
Biosban tudok szorzót, fsb-t, (agp, cpu, ram)feszt állítani. Eddig az fsb-vel és szorzóval próbálkoztam. 150-160 fsb-t simán produkál a deszka többféle szorzóval is.
Ha megpróbálom a 166-ot, akkor szedhetem le az oldallapot, hogy a bios clear jumpert állítgassam, hiszen a monitor sem kapcsol be.
Fuzzylogic-ot (MSI util, ''benchmarkolja'', hogy mennyi fsb a max), nos a Fuzzy általában 165-167-168nál resetel.
A 2000+ a 133at támogatja, de mintha lennének olyan szakik, akik ennél magasabban futtatják...;)
Melyik az a hardverkomponens, amelyik nem birja a magas fsb-t? A konfigom már így is kellemes, de szeretném a határokat megismerni, illetve ha jól tudom a 166 fsb kommunikáció a legszerencsésebb a 333MHz RAMhoz...:)
Köszi, sziasztok! :)
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest