Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz Ittnemaz #14930 üzenetére
Ez csak sima pontgyűjtő nem külön játék.
Itt nem tudsz játszani, a többi játékkal ha játszol, akkor itt tudsz extra pontokat aktiválni.Nem tudom meddig lehet beváltani a pontokat.
CapyBistro az új játék, de nekem nem tetszik, túl monoton.
GoGo Match is kb. a 10.-20. pálya után unható, utána az az érzés, hogy ismétlik a pályákat.
Sok kreativitás nincs bennük.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ittnemaz
aktív tag
Az jól láttam a új gyémántos játékban egy évig gyűjhetem a ckupnra valót?
-
félisten
A problémám a következő:
Októberben volt már egy általuk egy héttel a rendelés után lemondott és visszatérített refurbished lézergravírozóm. Sebaj, megpróbálkoztam egy másikkal.
Ez viszont már negyedig hete áll "Logisztikai átvételre vár" (Awaiting logistics pickup) üzenettel. Írtam már nekik érdeklődve, hogy mikor küldik, de nem válaszoltak.
Ilyenkor mi van? Mit jelent ez az állapot?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
aXXon
őstag
Sziasztok,
mik a tapasztalatok, mennyi idő alatt jön meg mostanában a Banggoodról rendelt motyó?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
laskr99
addikt
Előre is köszönöm aki csatlakozik.
[link] -
Ciccuka
veterán
válasz w.miki #14918 üzenetére
180-nál jön a váltás, de gondolom még nincs kész az új szint, ezért nem tudsz továbblépni.
Most 1 USD-s kupont tudok beváltani Merge Boss-ban, a héten indult pontgyűjtés és az elejétől kezdve játszottam. Elég sok idő elmegy a reklámok nézegetésére, nem jut idő vásárolni. Ezt nem így kéne kialakítaniuk, ha eszük lenne.
Ha nézegetnék magamtól valamit arra adhatna pontokat, amiket játékban lehetne felhasználni. Így legalább nem kéne megnézni szinte ugyanazt a reklámot 1 nap 10x egymás után.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
w.miki
veterán
válasz Ciccuka #14914 üzenetére
179. szint. Merge Boss Kép
Jó görény egy játék az is. Lehetett benne coinokat gyűjteni, amivel max 5 USD-s kupont adna. De mikor elértem a 0.5 USDnyi coint, onnantól nem adott már többet...
Az öntözős játékot nem értem én sem. De azért csatlakozhattatok volna
https://a.aliexpress.com/_ExglglL#14917Tartarus: Nekem azt írja a te linkedre, hogy már segítettem 5 barátnak. Pedig nem. Úgy tűnik ezek a játékok tele vannak bugokkal.
Van még a Play and Earn, ami szintén ad majd egy kevés kupont.
Eddig a focis játék, ami ért valamit, ha valaki jó volt tippmixben, 50-100 USD kupont simán összehozott.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Ciccuka
veterán
Az Alin a Merge Boss játékban ki milyen szinten van?
153. szinten járok mostCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz w.miki #14912 üzenetére
ajándékokat lehet választani és azt kapod meg, ha eléred a célt
van easy és medium (ehhez duplaannyi pont kell, mint az easy-hez) szintkorábbi játékból (grow to get) lehetett importálni (kb. 1 hónapja) a pontokat
ebben az újban nagyon lassan lehet előrehaladni
túl sok reklámot kell megnézni
ha egyszer medium ajándékot állítottál be, akkor nem lehet már easy szintre visszalépniCicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
w.miki
veterán
https://a.aliexpress.com/_Ewvzd3F
Öntözős játék.
Igazából én sem értem, de majd kuponokat ad elvileg.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Degeczi
nagyúr
válasz bajnokpityu #14908 üzenetére
Főként mert az először vásárlók kapnak az első rendelésükhöz nagy engedményt, de a világbajnok áfánk miatt az sem mindegy, milyen szállítási címet vesz alapul bejelentkezés nélkül.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz bajnokpityu #14908 üzenetére
Első termék annyi. Többi ugyanazon az áron lesz.
-
vacs
veterán
-
bajnokpityu
félisten
Hello. Alin ha nem. Vagyok bekelentkezve, jóval olcsóbban látok árakat. Ha csinálok egy új logó t, akkor annyit is kell fizetni érte.
De ha a sokncoinos ezereves loginommal lépek be, akkor drágul. Ilyen 14e helyett 18e.Ez miért van? Reklamáció? Hülyének néz? És az új logó helyett mi mást lehet csinálni?
-
asynur
tag
válasz Ciccuka #14906 üzenetére
Figyelni kell az akciók/kredit gyűjtések végét és a beváltás idejét ugyan nagyon nem szokták eldugni, de azért nem is tolják az ember képébe ezeket az időpontokat.
A mergeboss ha éppen nem valami nagyobb akció keretében lehet vele krediteket gyűjteni a telefon által elhasznált áram árát nem hozza vissza azzal az 1 dollárral amit össze lehet vele szedni (az elpocsékolt időről nem is beszélve), szóval ha nem az "élvezeti értéke" miatt játszik vele valaki el kell engedni. -
Ciccuka
veterán
Kezd elegem lenni az alis játékokból. Volt ez a EuroCup mánia játék, aztán, amit ott gyűjtöttem pontot nem tudtam beváltani pár nap után, mert lejárt a beváltási határidő.
Aztán a Merge Boss-ból is eltűnt némi pont csak úgy értesítés nélkül. Pedig talán ha 1-2 hónapja gyűjtöttem.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
laskr99
addikt
Még 4 ember kellene a 40 dollárhoz. Tudna még valaki csatlakozni?
[link] -
lac14548
aktív tag
válasz gixxergabi #14899 üzenetére
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
đe$|re
senior tag
Shake:
[link]Viszonozni tudom a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● Reflinkek elhelyezése TILOS!
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500