Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aranygyerek #226 üzenetére
Na azt ne. Maradj a korábbinál.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Aranygyerek #222 üzenetére
Nem lesz nagy neki?
Lehet, hogy tetőélprizmás távcső kellene. -
válasz
Aranygyerek #222 üzenetére
Van egy ilyenem, ebben az árkategóriában nem tudok nála jobb választást! Vedd meg nyugodtan.
Szerk.: esetleg még nézzétek meg az ugyanebből a DPS-I szériából a 8x40-et, ha elég a 8x-os nagyítás. Árban ugyanígy 18-20k között látom. Kimenő pupillája ugyanannyi, a nagyítása 10 helyett 8x-os, kicsit kisebb, kicsit könnyebb. De ha kell a 10x-es nagyítás (az még kitartható kézből) akkor a 10x50. Csak azért írtam, mert túrázásnál a méret és súly számít, ezért jó lehet a 8x40 is, de tény, hogy szerintem a 8 és 10x-es nagyítás közötti különbséget érezni lehet. Madaraknál néha kevés a 8 (8-asom is van), de oda a 12-est szeretem a legjobban. A 10 egy jó középút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest