- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
Régeben láttam már ezt az írást. Akkor se, ma sem értem, mit is akart a dühös blogger.
Az előbb ki is mentem a kert végibe egy 10x50 Bresser és egy 7x50 Mount Everest gukkerokkal (látható, mindkettő olcsó eszköz). Az alkalmazkodás után tanulmányoztam a távoli fákat, hol milyen árnyalatokat fedezek fel. A 7x50-es egyértelműen jobban belelátott a fákba és az éjjeli égbolt is egyértelműen világosabb volt benne. A blogger szerint korom alapján én már nem veszem hasznát a 7x50-nek, és kedvesen meg is mondta: sötétség van a fejekben...
Aztán a 7x50-est egy BTC 8x42-vel vittem ki, itt már nagyon picit tűnt világosabbnak a 7x50, és nem is sokszor. Mondjuk a BTC modernebb gyártmány is, vélhető, hogy a modern rétegekkel behozta a kisebb átmérőt.Szóval ez elméleti számolgatásnak biztos jó, de akkor minimum azonos gyártó azonos kategóriájú gukkereit kellene összemérni: azonos üveganyag, prizmafelépítés, stb. Egy ilyen tesztet összehozni nyilván kb. lehetetlen.
Úgy vélem, alapvetően tévútra visz, ha ez alapján lőjük be, hogy mi lesz jó nekünk és mi nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest