Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az biztos, hogy vízálló. Ha kiránduláshoz kell, akkor lehet hogy a beépített iránytű nem hülyeség.
Nem tudom, én a kettő közül inkább a nikont venném, de csak azért mert egyrészt nem érdekelne az iránytű (engem), másrészt arról olvastam tesztet és nagyon jókat írnak róla. A deltáról viszont lehet, hogy csak azért nincs teszt, mert kevésbé elterjedt az internet angolul beszélő felén, de attól lehet nagyon jó.Egyre figyelj ennél a deltánál, hogy azt írja hogy a jobb- és baloldalt külön, egyesével kell fókuszálni. Ez lehet, hogy kényelmetlen a használat során.
134: szerintem a Nikon 16x-osra gondolt, azzal keverte. Ahhoz tényleg állvány kell. Már a 12x-est is ami nekem van szerintem egy kicsit határeset kézből tartani (pláne hogy majdnem 2 kiló)

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

lugosi