Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom22
újonc
Pont ezt a meghekkelést, forrasztgatást, stb. szeretném elkerülni. A több másodperces késleltetés nem zavarna. Igen, pont azt a funkciót szeretném , mint amit a bukósisakod betölt , csak valami tenyérben elférő eszközzel. Nem akarom elhinni hogy gyárilag nincs ilyen. Szerintem a világ legegyszerűbb BT eszköze az, amit szeretnék, aminek azonkívül semmilyen funkciója nincs, mintsem hogy adjon egy állapotváltozást, amit a telefon érzékelni tud.
-
Tom22
újonc
Csak annyit szeretnék a lehető legegyszerűbben csinálni, hogy egy gombnyomásra (bekapcsolom a BT eszközt) elindul pl. egy alkalmazás, majd ugyanannak a gombnak a megnyomására (kikapcsolás), pedig kilép (háttérbe megy) az alkalmazás, ha megszűnik a BT kapcsolat, majd újra be és újra ki akárhányszor csak akarom, anélkül persze hogy kivenném a telefont a zsebemből. Valami olyan kéne , ami csak a BT eszköz tápját kapcsolgatja ki-be, mellette ha még mér pl. hőmérsékletet, felőlem mérjen, de arra nincs szükségem.
Nem tudom hogy így érthetőbb voltam-e, ha nem, újra nekifutok. -
Tom22
újonc
Sziasztok!
Elnézést a kezdő kérdésért, főleg ha volt már.
Létezik olyan egyszerű (bármilyen) BT eszköz , amin egy gomb (igazából kapcsoló) kapcsolgatásával a BT ki-be kapcsolgatható. Semmi mást nem szeretnék, csak valami nagyon-nagyon egyszerű módon egy érzékelhető állapotváltozást létrehozni, hogy van BT, vagy nincs BT.(alkalmazást se akarok letölteni hozzá) Olyannak kinéző eszközökre gondoltam mint pl. Beacon, Flic, Satechi, de ezek közül egyet se találtam erre alkalmasnak, ezek másra valók. (BT button-ra kerestem rá)
Előre is köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vírusirtó topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek