- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom22
újonc
Pont ezt a meghekkelést, forrasztgatást, stb. szeretném elkerülni. A több másodperces késleltetés nem zavarna. Igen, pont azt a funkciót szeretném , mint amit a bukósisakod betölt , csak valami tenyérben elférő eszközzel. Nem akarom elhinni hogy gyárilag nincs ilyen. Szerintem a világ legegyszerűbb BT eszköze az, amit szeretnék, aminek azonkívül semmilyen funkciója nincs, mintsem hogy adjon egy állapotváltozást, amit a telefon érzékelni tud.
-
Tom22
újonc
Csak annyit szeretnék a lehető legegyszerűbben csinálni, hogy egy gombnyomásra (bekapcsolom a BT eszközt) elindul pl. egy alkalmazás, majd ugyanannak a gombnak a megnyomására (kikapcsolás), pedig kilép (háttérbe megy) az alkalmazás, ha megszűnik a BT kapcsolat, majd újra be és újra ki akárhányszor csak akarom, anélkül persze hogy kivenném a telefont a zsebemből. Valami olyan kéne , ami csak a BT eszköz tápját kapcsolgatja ki-be, mellette ha még mér pl. hőmérsékletet, felőlem mérjen, de arra nincs szükségem.
Nem tudom hogy így érthetőbb voltam-e, ha nem, újra nekifutok. -
Tom22
újonc
Sziasztok!
Elnézést a kezdő kérdésért, főleg ha volt már.
Létezik olyan egyszerű (bármilyen) BT eszköz , amin egy gomb (igazából kapcsoló) kapcsolgatásával a BT ki-be kapcsolgatható. Semmi mást nem szeretnék, csak valami nagyon-nagyon egyszerű módon egy érzékelhető állapotváltozást létrehozni, hogy van BT, vagy nincs BT.(alkalmazást se akarok letölteni hozzá) Olyannak kinéző eszközökre gondoltam mint pl. Beacon, Flic, Satechi, de ezek közül egyet se találtam erre alkalmasnak, ezek másra valók. (BT button-ra kerestem rá)
Előre is köszönök minden választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest