Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ezt szeretném megoldani: kellene egy Widget, amit, ha megnyomok, visszaszámol 1 óra 58 percet, és utána a telefon figyelmeztet. (rezgés, hang, mindegy.) Az lenne a legjobb, ha a widgeten is látnám, hogy mennyi van még hátra az 1 óra 58 percből. (igazából jó lenne a notification bar-ban is.) Ehhez van valami ötlet? Ilyesmit még nem csináltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Samsungnál már volt olyan gondom, hogy a mobilnet, és a wifi is ki volt kapcsolva, mégis jöttek az üzenetek az éjszaka közepén. Asszem a hely beállításoknál kellett kikapcsolni a wifi keresést. Egyébként valamelyik srác már megoldotta, csak nem tudom, hogy s6, s6 edge topikban, vagy az xda-n olvastam.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Nálam a tasker nem tudja pl. kapcsolgatni a mobilnetet és a GPS-t marshmallow alatt. Meg eddig használtam egy taskot, ami reggel 8-tól este 6-ig minden órában sípolt kettőt. 5.1.1-en jó volt, de mióta frissítettem 6.0.1-re azóta vagy sípol vagy nem. Itt valami hangerő állítási probléma lehet. Automagic programmal lehet pl kapcsolgatni a GPS-t és a netet?
Ha cikket nem is írsz, egy fórumtémát nyithatnál, hogy ne itt offoljunk. -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy az emaileket azonnal megkapjam, ha wifin vagyok, de ha mobilnetet használok, akkor csak 15 percenként szinkronizáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest