Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Ha erre gondolsz, azzal van egy olyan bajom, hogy én nem akarom megadni sem a windows sem az android jelszavamat a másik eszkzön. És nincs szükségem a telefon teljes átklónozására sem.
Nekem egy 1 bites pityergő kell androidra BT-n mondjuk 5 perces intervallumban 1x. A telefonon van egy lista az áttekintetlen eseményekről, amit down swipe nyit le. Ha akármi van ott, bit érték 1, ha nincs, akkor 0. Azt az üzenetet venni kellene windows oldalon, és tray ikonon kijelezni csak az 1 értéket igen / nem információként, hogy most éppen üres-e az a lista a telefonon vagy sem? És azon az egy biten nincs mit titkosítani. Felőlem láthatja az egész világ. Ha kell, a windows tray-t megírom én magam, de android alól világgá kellene sipákolni az állapot bitet, és nem lenne rossz, ha legalább arra lenne kész megoldás.
Tud olyat a tasker "egyszerűen" ?
Más. Okos óra, meg a többi.
A BT be van építve mind a laptopba, mind az androidba. Ingyen van. Nincs kedvem okos órához. De köszönöm az ötletet.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ide küldtek a kérdéssel, amiben arról érdeklődtem, lehetséges-e mobilról minden nem fogadott hívásról, vagy 2-3 percen belül el nem olvasott új SMS-ről BT-n keresztül win 10 laptopon futó alkalmazásnak üzenetet küldeni? Valami tray ikon lenne jó win10 gépen egy megjelenő felkiáltójellel, vagy olyasmi egyszerű jelzés.
A fő felhasználói élmény annyi lenne, hogy mobil a fiókban, mert nincsenek reflexeim ránézni, elmentem wc vagy bármi, közben talán jött sms, vagy nem fogadott hívás, akármi, aztán visszahuppanok laptop elé, és ne estig tartson, mire eszembe jut megnézni a mobilt, hanem legyen egy tray ikon vagy bármi, ami az orrom elé van rakva, hogy ne legyek feledékeny, és kotorjam fel a mobilt, bárhol is legyen. Nagyjából ennyi.
Rossz helyen járok, vagy kezdjem el olvasgatni a tutorialokat?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Interactive Brokers társalgó
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GTA VI
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest