Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Azt hiszem felreerthetoen fogalmaztam meg.
John-rol _en_ tudom, hogy angol, Mancikarol meg hogy magyar, de a nev vagy a kontakthoz adott flag alapjan kene eldonteni, a taskernek, hogy melyik nyelvet hasznalja a TTS-ben.
Teszem azt meg tudom egy flag-el jelolni a kontaktot, hogy EN vagy HU, es akkor ezt az infot hasznalnam a TTS kivalasztasanal. Tehat nem nev alapjan vennem fel a szabalyt, mert az gyilkos lenne. -
csipuka
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Betettem a file-t a tasker/profiles konyvtarba, de valamitert nem akarja megtalalni.
Kozben felokositottam a Notification Listener app-ot, amit mar eddig is hasznaltam, es azzal megy.
Az eredeti notification sound igy is hallatszik kozben, de nem gaz annyira.
Masik kerdes.
A Notification Listenert hasznalom, hogy ha otthon vagyok es valami uzenet erkezik, akkor felolvassa az uzenetet, es nem kell a telohoz menni, hogy megnezzem ki es mit uzent.
Viszont angold es magyar nyelvu uzeneteket is kapok, ezert nem mindegy, hogy a TTS mire van allitva.
Lehet valahogy a telefonkonyvben szereplo kapcsolatokhoz beallitani, hogy pl John-nal az angol TTS olvassa fel mig Mancikanal a magyar TTS az uzenetet? -
csipuka
senior tag
Van nehany alkalmazasom, aminek szeretnek egyedi notification hangot beallitani, de az alkalmazas ezt nem tamogatja. Hogy tudnam azt megoldani Tasker-rel, hogy az eredeti notification hangot elnyomom, es az adott app-hoz altalam beallitott hangot jatszom le, ha az add dob egy notification-t.
Nem messenger-hez kell, tehat nem kell meg az app-on belul is megkulonboztetni, hogy Icuka vagy Sanyika okozta a notification-t.
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- Raspberry Pi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest