Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
Az általad javasolt megoldásnál mitől fog újraindulni a wait action? Ebben az esetben ha a wait lejárta előtt kerül sor újból Az exit task aktiválódására, akkor már csak maradék időnyi lesz a wait. Egyébként nem konkrétan eme feladat megoldásának alternatíváira vagyok kiváncsi, hanem meg szeretném érteni, miért fut addig az indító task, amíg Az indított le nem fut. Vagy hogy tudok-e context nélkül létrehozni profilt.
-
Nmsbalint
csendes tag
Oké.
BT-n csatlakozom az autó kihangosítójához, indul a profil. Amikor leállítom a kocsit és lecsatlakozik a telefon, akkor várni akarok 10 percet és csak utána akarom, hogy kikapcsoljon a BT, hogy ha visszaülök, akkor ne kelljen újra bekapcsolnom. Korábban javasoltátok, hogy az ilyen dolgokat külön-külön profilokkal oldjuk meg. Ezért szeretnék csinálni egy profilt, amiben benne van a WAIT-es task. Szóval a BT connect exit task-al bekapcsolom ezt a WAIT profilt, fő task-jával pedig leállítom, hogy a következő lecsatlakozásnál ismét 10 perc legyen a várakozás.
Próbáltam külön Task-al megoldani: A BT connect profil exit taskjával indítottam egy WAIT task-ot. A probléma az volt, hogy az exit task folyamatosan futott addig (STOP jel a PLAY jel mellett), míg a WAIT task le nem futott. Ez azt okozta, hogy ha visszaültem a kocsiba, nem tudtam visszacsatlakozni, mert az EXIT-task még futott.
Ha így sem értitek, akkor valamit nagyon összekeverek...
Köszi!
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
"A" profil exit task-jában el szeretnék indítani egy wait-et. Ha a wait egy egyedülálló taskban van, akkor az említett exit task nem fut le addig, míg az egyedülálló task le nem fut. Így Az exit task futása miatt az "A" profil taskja nem tud újra elindulni. Ezért szeretnék a különálló task helyett egy külön profilt indítani, mely profilhoz nincs szükségem contextre. Ebben a Profilban lenne benne a wait-es task. Hülyeség?
-
Nmsbalint
csendes tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
A külön task az nem oké, mert: az az indító task folyamatosan fut addig, míg az indított task le nem fut. Márpedig az indító task egy EXIT task.
-
Nmsbalint
csendes tag
Sziasztok,
bocs, ha már volt, de még csak a fórum felénél tartok olvasásban, a keresővel pedig nem találtam választ:
Olyan profilt szeretnék létrehozni, melyet task-al kapcsolgatok. Szóval context-re nincs szükségem. Ennek mi a módja? Csinálni kell egy kamu context-et?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Le Mans Ultimate
- Bestbuy játékok
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest