Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
De én nem a mobil adat kapcsolatot szeretném kikapcsolni hanem csak WCDMA helyett csak GSM hálózaton használni.Látom valakiknek nem volt egyértelmű a kérdés...
Pedig a 3G mellett E (EDGE ) H (HS*PA) LTE is van....(#1389) Bozek: Teljesen egyértelműen fogalmaztam mert a mobil adatkapcsolat nem minden esetben jelent 3G-t...

-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Megoldható valamilyen úton-módon egy galaxy s3 telefonon,hogy a 3G-t ki-be tudjam kapcsolni?
Köszönöm

-
Ceko
senior tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Goto itt csak arra van, hogy ismételje a hívó nevét.Vagy rosszul gondolom?

Legalábbis én azért csináltam. -
Ceko
senior tag
Ebben mit rontok el?

Profile: Hivo Neve
context: State/Phone/Call /incoming
Enter task:
1. Say text:%cname akar veled beszélni! Engine : Voice "mariska"
2. Wait: 3 sec
3. Goto: type action number Number 1
If:%PACTIVE ~*Hivo Neve*Teljesen jól működik ismételgeti a nevet,csak amikor felveszem a telefont akkor sem hagyja abba
!Szerk: A say-nél a streamet mire éredemes/kell állítani?
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link]
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Nekem a tasker a notification bar-on ahova írja az éppen active profile-t, ki ír egy dátumot 1970-01-01.Ez mindenkinél így van, vagy csak nálam van valami bibi? Vagy netán ez nem is egy dátum?
Köszi a válaszokat

-
Ceko
senior tag
Akkor netán arra megoldás, hogyha elérhető a telefon számára az autóm bluetooth rendszere akkor automatikusan csatlakozzon hozzá?
Mert akkor beállítom azt, hogy a háztól pl: 300 méterre kapcsoljon be a BT, de akkor kapcsolódjon automatikusan a BT rendszerhez.
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Hogy tudom azt beállítani hogyha elmegyek itthonról kapcsolja ki a pl. a WiFi-t.Tehát ha elhagyok egy bizonyos pozíciót.
Az már megvan ha haza jövök akkor bekapcsolja, de kapcsolja is ki ha elmegyek itthonról.
Köszi
Szerk: Netán arra lenne valamilyen megoldás, hogy mielőtt beszállok a kocsiba kapcsolja be a bluetooth-t? Csak akkor kapcsolódik az autóm rendszeréhez automatikusan,ha előbb a telefonomon kapcsolom be, és utána indítom az autót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig a 3G mellett E (EDGE ) H (HS*PA) LTE is van....

Másnak igen?