Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Sajnos a %WIN változó nem jött be, ez az app pont nem tölti. Amúgy megnéztem pár random app-nál a telefonomon, kb. 20%-a az appoknak nem használja.
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.Amúgy utánaolvasgattam az SD kártya írásnak 5-ös Android alatt, és annyit találtam, hogy a Tasker fejlesztője nem tette bele, mert nem akart vele pöcsölni.

Amúgy 6-os droidot is emlegették, hogy kétféleképpen tudja használni az SD kártyát, egyrészt FAT-re formázva, ekkor ugyanúgy gebasz van, mint 5-ös droidnál, illetve integrálva, ekkor ext4-re formázza és titkosítja, innentől ugyanúgy viselkedik, mint a belső storage, cserébe ha kiveszed a kártyát a telóból, sehogy sem éred el a rajta levő adatokat. Kipróbálni nyilván nem tudtam, szóval bátran cáfoljon meg, akinek más tapasztalata van 6-os droiddal. Néha tele van a p.csöm a Google mindenféle újsüttetű korlátozásaival.

7-es droidról nem találtam ezirányú infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.