Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
üzenetére
Te aztán mindenhol ott vagy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már letettem rég az Android témáról, miután közel 3 és fél évig fejlesztettem rá alkalmazásokat, custom fw-ket stb-t, de hála a Google SELinuxjának és a többi átoknak, amik 4.4-től jöttek be, elegem lett az egészből és azóta nem foglalkozom a droiddal... Már a Tasker-t is ritkán kapom elő.
Amúgy ha jól emlékszem az e-robot nem tud Javascriptül, ami nekem nagy kedvencem. Ezért is maradtam a Taskernél.
Hidd el, nekem nagyon hízelgő, hogy minden "közös" topikunkban beharangozod szerény személyem, de így is hatalmas to-do listem van, aminek nagyon tudok örülni, de sajnos egy-egy kód megírása még a Jenkins és egyéb automatizált dolgokkal, illetve előre megírt kódokkal is rengeteg időbe telik. És most rengeteg melóm van, így nyár elején... Nomeg a családdal is kell lenni!
Szóval ennyi mindent mission impossible fejben tartani számomra... 
Talán majd egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ennyi mindent mission impossible fejben tartani számomra...