Hirdetés
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gery2123
üzenetére
Szerinted miért vesézgetem ezt itt? Persze, hogy oltogatok. Hátha egy termékeny "talajban" gyökeret ereszt a mag. Nem vagyok programozó én nem tudnám megcsinálni. De látom az alkalmazást, áttúrtam az adatbázisát, megnéztem az intentjeit, jogosultságait, stb. Sztem egy hozzáértőnek nem lenne nagy falat, viszont ehhez képes jelentős feature.
Azt nem tudom, hogy konkrétan nálad mi a müködés bizonytalanságának az oka, de a Pattern lock, sőt, az egész zár -ügy erősen gyártó függő. Még régebben futottam ezzel pár kört. Alapból az Androidban nincs pl. késleltetése a lezárásnak. Samukban viszont van. Továbbá Samu képes bármikor ellenőrizni a kijelző állapotát és ha nem a menüjén keresztül történt a feloldás, akkor símán képes rázárni a kijelzőt egy épp használatban levő alkalmazásra. Legalábbis én ezt tapasztaltam, míg más droidokon ez a feloldó funkció tökéletesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest