Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Jó kérdés! Sztem egyszerűen nincs rá API. Gondolhatod, hogy bejártam a "hivatalos" utat.
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Android szakmai topik
- Router gondok
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Horgász topik
- Windows 11
- PH! Darts
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
E-Robot - Tamás kérdez - Tasker. Azt írta Tamás, hogy talán külső pluginnal, mert Ő nem talál ilyen rendszerértesítést. Sztem jó lenne valami plugin -gyűjtemény. Tudom, hogy létezik ilyen, de nagyon hiányos. Pl. jó lenne, ha egy rendszer log bejegyzést el lehetne csípni és eseményként felhasználni. Van, amikor egy rendszerfolyamatnak nincs egyértelmű üzenete kifelé, de előidéz további rendszerfolyamatokat. Néha felfedezek ilyen "csoportokat", egymást követő bejegyzéseket. Ha lehetne mondjuk két-három, (szövegre, PID -re, stb. szűrt) logbejegyzéshez kapcsolt feltételt megadni, amelyek "és" kapcsolatban vannak egymással, akkor így talán lehetne olyan eseményeket is definiálni, amiket egyébként nem.