- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
A csendből ítélve akkor igen.
Lenne itt viszont egy másik dolog, az AutoNotification. Nálatol ez megy rendesen? Végül megvettem és tegnap eltoltam vele vagy 2 órát eredmény nélkül.

Engedélyeztem már neki mindent mindenhol, bújtam a logot, Tasker-ben vizsgáltam az összes változót, de egy árva értesítést nem tudtam elkapni. Mit csinálok rosszul? -
gery2123
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Miért nem rendeled idő, vagy hely adatokhoz? Én inkább így csinálnám. Megadnám hogy xy időben xy helyen csipogjon,vagy ne....Mondjuk nekem csak egy fiókom van, úgyhogy vedd tárgytalannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest