- A magyar Duke Nukem 3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az elvi lehetőség megvan rá. Sőt, mintha láttam volna a Playen keyloggert. Ez az egész csak input method kérdése. Vagyis egy Tasker -plugin billentyűzet alklmazás kellene hozzá. Nem tudom, hogy létezik -e ilyen. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ez egy virtuális felület nélküli billentyűzet alkalmazás, fizikai billentyűzetekhez. Eredetileg arra hivatott, hogy azokat a nyelvspecifikus karaktereket is lehessen használni, amiket alapból nem. De sok egyéb funkciót is tud. Pl. alkalmazásindítást lehet billentyűhöz rendelni. Persze rögtön jött az ötlet, hogy Robotparancsot rendeljek hozzá. Tamás azt írta, hogy ezt csak akkor lehetne, ha a billentyűzet támogatná (vagy Ő írna egy külön billentyűzet alkalmazást). Aztán úgy kókányoltam össze, hogy készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem (bill. F1 - F12 -höz, mert Androidban ehhez nincs funkció). A bill -ről indítom, a programindulásra reagál a Robot. Szvsz elvileg megoldható lenne a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest