Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
én ezt wifi kapcsolódás alapon az alábbi tasker wiki profilt átdolgozva megcsináltam inverzben: otthon nincs minta, minden más esetben meg van. nyilván root és security settings plugin és extended variables (az első unlocked eseményhez, lásd lentebb) kell hozzá.
én két külön profillal fedtem le:
- "Untrusted - Pattern OFF > Pattern ON", ami vizsgálja hogy NEM megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (NOT connected to XY wifi) és ha nem akkor bekapcsolja a pattern lockscreen-t.
- "Trusted - Patter ON > Pattern OFF', ami vizsgálja hogy a megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (connected to XY wifi) és ha igen kikapcsolja az alapból meglévő pattern lockscreen-t. itt annyi a trükk, hogy a trigger feltételnél még hozzá van adva a "Display Unlocked" state, azaz a wifi hatókörébe érve először még fel kell oldani a pattern lockot és csak onnantól lesz kikapcsolva a biztonsági képernyő, egészen amíg a wifin lóg a teló. automata éjszakai repülőmódnál is csak annyi van hogy reggel egyszer unlockolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Asztali PC i7 10700K RTX 3090 24GB 32GB 3600MHz 1TB NVME 1TB HDD
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest