- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
én ezt wifi kapcsolódás alapon az alábbi tasker wiki profilt átdolgozva megcsináltam inverzben: otthon nincs minta, minden más esetben meg van. nyilván root és security settings plugin és extended variables (az első unlocked eseményhez, lásd lentebb) kell hozzá.
én két külön profillal fedtem le:
- "Untrusted - Pattern OFF > Pattern ON", ami vizsgálja hogy NEM megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (NOT connected to XY wifi) és ha nem akkor bekapcsolja a pattern lockscreen-t.
- "Trusted - Patter ON > Pattern OFF', ami vizsgálja hogy a megbízható wifire vagyok-e épp csatlakoztatva (connected to XY wifi) és ha igen kikapcsolja az alapból meglévő pattern lockscreen-t. itt annyi a trükk, hogy a trigger feltételnél még hozzá van adva a "Display Unlocked" state, azaz a wifi hatókörébe érve először még fel kell oldani a pattern lockot és csak onnantól lesz kikapcsolva a biztonsági képernyő, egészen amíg a wifin lóg a teló. automata éjszakai repülőmódnál is csak annyi van hogy reggel egyszer unlockolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest