Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
No nem nagyon követtem az eseményeket mert elvagyok havazva de 1-2 ötlet hátha jó lehet (bár nem biztos hogy kivitelezhető én csak mint programozó tanonc fejemből kipattant hogyan valósítanám meg). Először is maga az egésznek az elinudlása. Nem tudom hogy ilyenkor egy fix szélességű kódot kaptok vagy mit? vagy hogy néz ki az üzenet tartalmi része. Ilyen esetekben jól jöhet a reguláris kifejezések vizsgálata . Ha pl kapsz egy 6 szemjegyből áó sáztm sort ezzel meg lehetne nézni hogy van e az üziben ha igen akkor induljon el.
Másik megint a változós módszert tudom ajánlani a vége cuccra hátha az jobb lesz vagy nincs ciklusban és ha a task lefut akkor annak vége lesz hiába hívsz meg egy másikat valamire várnia kéne annak a profilra és addig meg waitelni vagy ami szükséges.UI lehet baromság az egész nem minden elemét ismerem a problémának de hátha add egy új szemléletet rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest